tiistai 21. helmikuuta 2017

Yksi välietappi saavutettu

Lauantaina oli Lohjalla agility möllit, mietin kauan että laitanko Boltin mölleihin vai kisaaviin ulkopuolisena. Koska vain toisessa radassa sai ottaa sijoituksia vastaan. Päätin loppujen lopuksi yrittää sijoittua kisaavien radalla. Mölli radalla mentii yhden startin verran pitämään kivaa.

Ensin oli kisaavat ja maxit aloitti, rataan tutustumisessa oli muutama vähän haasvavalta tuntuva kohta. Oltiin Boltn kanssa suhteellisen loppu päässä, joten kerkesin siinä katsella hyvin muiden suorituksia ja lämmitella koiraa. Bolt oli kuitenkin vähän nuutuneen oloinen, ja ei kunnolla halunnut leikkiä ennen rataa. No sitten tuli meidän vuoro ja mentiin katsomaan kuinka käy, päätin jo että jos tarve on niin otetaan eka rata täysin treeni mielessä. Bolt ei selvästi juossut yhtä lujaa mitä normaalisti, mutta alku rata meni kivasti. Kepit ei mennyt ekalla yrittämällä ja puomi oli erittäin ruma, vaikka juuri puomia me paljon treenatankin. Loppu rata oli sitten kans ihan ok.

Käytin Boltin ulkona siinä toisen kierroksen alkua odotellessa ja huomasin että sillä on maha löysällä, tämä vaikutti varmasti mielialaan. Laitoin Boltin häkkiin siksi aikaa ennekuin toinen rata alkaa. Ulkna käynti ja pieni lepo taisi tehdä hyvää, se leikki ennen rataa ja oli jo reippaampi. Olin niin tyytyväinen meidän toiseen rataan! Vaikka korjattavaa on niin kokonaisuus oli hyvä, ja olin ylpeä että kepit meni ekalla yrittämällä. Tästä radasta saatiin 0 tulos!

Palkinnon jaossa ei meidän nimiä sanottu, mutta se ei haitannut kun olin koiraan niin tyytyväinen.

 

Mölli radat alkoivat ja maxi alottivat taas, me oltiin alkupäässä lähtölistalla. Kun kävelin lähtö paikalla, niin yksi työntekijä kysyi että " Onko tämä Bolt?" johon vastasin "Joo" ja hän meidän iloksemme kertoi että oli tullut kisaavien radalla lasku virhe ja oltiinkin sijalla 3!! Jes sitten vielä tyytyväisempana mölli radalle jonne oli tarkoitus mennä pitämään kivaa, en pyytänyt edes puomilla pysähdystä. A:lla siitten pyysin pysähdyksen ja voi vitsi, se oli hauskan näköinen ku Bolt oikee yritti mut oli liikaa vauhtia ja mä annoin käskyn liian myöhään. Mutta hyvä fiilis jäi!

Jos joku jäi harmittamaan niin näiden möllien epäjärjestelmällisyys, esimerkiksi kisaavien luokissa palkintojen jako oli koko luokkien välissä, kun taa mölli radalla ei. Tuomari katsoi toisilta kontaki virheet aika hyvin sormien läpi ja toisien ei... Aikaa kulutti myös se että lähtölupaa ei tullut pillillä vaa piti itse kuikuilla että näyttääkö kaikki valmiilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3