sunnuntai 31. toukokuuta 2015

eka mätsäri takanapäin

 Tänään oli Helsingissä mätsäri, johon lähdettiin autossa Ykä valkoinenpaimenkoira ja Bolt. Ilmottauduin paikalla myös junnuihin jossa lainasin Reneä. Rene on aivan uskomattoman ihana x-rotu.
 Ensin meni jh-kehään jossa Rene käyttäytyi tosi ihanasti. Jh-kehässä meidät pistettiin vaihtamaan koiria ja mulle tuli pieni pölypallo, bolognese. Hän oli ihan mukava kaveri, mutta nuo isot koirat on ehkä se mun juttu. Sijotuttiin jh.ssa toisiksi! Juoksin siitä sitten suoraan pentu kehään Boltin kanssa jossa vauva seisoi nätisti ja juoksi upeasti. Mutta hampaitten näyttö on edelleen harjoituksen alla.. Bolt sai punaisen nauhan. Pun kehässä musta tuntui että tuomari ei tykännyt musta kun joutuivat odottamaan mua. Se just ja just katto Boltia. Mutta ei siis sijoituttu.
 Sitten oli vielä Ykän vuoro, joka ei ole ikinä ollut missään tälläisessä paikassa. Ykäkin sai punaisen nauhan, mutta ei tullut sijoitusta, mutta ei se myöskään käyttäytynyt. Jos vaan saan Ykän omistajan innostumaan vielä, niin vähä reeniä ja uusiin mätsäreihin!
 Kaikki kuvat © Noora TÄÄLTÄ <-- voitte mennä katsomaan lisää Renen ja kumppaneitten seikkaluita! Luultavasti sinne tulossa lisää kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3