tiistai 27. elokuuta 2013

Kysykää?

Aattelin tehdä tälläsen pienen kysymys postauksen jota en ole koskaan ennen tehnyt, joten kysymyksii tulemaa nii teen tulevaisuudessa postauksen jossa kerron vastaukset! :) Mitä enenmmän kysymyksiä sen kivempi :) Kaikki kysymykset tervetulleita liittyen muhun koiriin muihin eläimiin tai mihin vaan :)

6 kommenttia:

  1. Onko kahden koiran pitämisessä yhtäkään huonoa puolta? :)

    VastaaPoista
  2. Miten sä ehdit hoitaa kaikki kouluhommat ja eläimet? Oot tosi taitava valokuvaamaan, ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Mistä harrastusmuodosta itse pidät eniten toko, agility, näyttelyt vai joku muu?

    VastaaPoista
  4. Oletko harkinnut kolmatta koiraa joskus tulevaisuudessa? jos olet niin mitä rotua?

    VastaaPoista
  5. Jääkö sinulle kuinka paljon vapaa-aikaa koirien lisäksi? Mikä on parasta Kodassa, entä Sonissa? Onko sulla muita harrastuksia koiraharrastuksen lisäksi? Onko sulla ollu ennen koiria? Jos on, niin minkä rotusia? Mikä on lempi koirarotusi? Jos pitäisi kuvata Kodaa kolmella sanalla, mitkä ne olisi? Entä Sonia? Mistä pidät koiraharrastuksessa eniten? Sulla on ihana blogi ;)

    VastaaPoista
  6. Miksi juuri kultainennoutaja? Mikä on koirissa parasta? Onko sinulla tavoitetta kilpailuissa vai teetkö sitä vain huviksesi? Mikä on parasta Sonissa, entä Kodassa? Millä otat kuvasi? Kumpaa käytät enemmän kilpailuissa, Kodaa vai Sonia? Kumpi koirista on vanhempi? Ovatko koirat sinun omia? Jos Soni olisi ihminen, millainen hän olisi? Entä Koda? Hyvä ja ihana blogi :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3